Camilla Åkerström vandrar Kärlekens Väg inom läran ”the White Rose of the North”. Camilla har sina rötter i ”Ancient Lineage of Mothers of the World” och är en visionär, wombwoman och själsguide. Det var genom hennes egen womb-resa som Camilla öppnade för ett djupt förkroppsligande av hennes feminina själ. Genom sin egen resa öppnades hennes djupa själsförståelse av själens essens och dess ursprungssår, för att öppna för djupare lager av kärlek och förening, en resa som hon fortsätter kontinuerligt. Camilla har under många år delat visdomen genom att hålla space för män, kvinnor och par att tryggt få landa i, öppna upp och förkroppsliga djupare kärlek, sanning och själens längtan. Hon är här för att visa dig varje aspekt av dig för att du ska kunna leva mer i kärlek, sanning, glädje och njutning. Camilla erbjuder sessioner, cirklar, retreat, resor och olika program över hela världen, hon tränar och initierar kvinnor och lärare på Prästinnans väg inom läran ”the White Rose of the North”..

Jag heter Heléne Wingås och har rest med Camilla under ca 5 år. Jag kom att vandra denna vägen, för att min womb kallade mig. Efter olika problem och en operation kände jag att jag ville läka min womb på djupet. Camillas kärleksfulla ödmjukhet var det som gjorde att detta kändes rätt, fast jag inte alls visste vad jag gav mig in på. Det har varit några år av stort, hårt och djupt jobb för att öppna och möta allt djupare lager i mig. Jag har fått möta mitt djupaste mörker, mina sår och skuggor, och den allra vackraste kärlek och kraft. The White Rose of the North har visat mig sann läkning och jag känner att det är vägen jag vill vandra och leva. Det är ett vackert och omvälvande äventyr och en ständigt pågående lärande-resa i att leva mer kärlek.

Jag, Inger Stiven har länge haft en längtan efter kärlek och förening, efter Gud. Men jag ville inte gå igenom mörkret, så jag följde en lärare som bara pratade om ljuset. När jag mötte Camilla och vi pratade om det började jag förstå varför jag inte kom vidare. 
De snart 3 år jag nu vandrat tillsammans med Camilla i White Rose har varit och är en djup och transformerande resa, där jag i ett tryggt och i kärlek hållet space vågat möta mina djupaste rädslor, och känt mer kärlek än jag nånsin trott vara möjligt. Jag har mött sidor av mig själv som jag inte visste fanns, och fått kontakt med känslor som länge legat gömda. Idag känner jag mig mycket mer levande, är i mer kontakt med min kropp och mina känslor, mer hemma i min själ, lever mer sant och tar ansvar för allt jag är och inte är.
För mig är det inget val längre, jag har valt att vandra kärlekens väg, oavsett vad. Att tjäna Gud och kärleken. Utmaningen ligger i att våga ta varje steg jag behöver ta för att vandra vägen. Att inte låta rädsla stoppa mig.
Jag känner mig djupt hedrad att ha möjlighet att vandra kärlekens väg tillsammans med Camilla och systrar och numera även bröder.

Birgitta Franzén går Teacher Training i "the White Rose of the North": "Jag började vandra Kärlekens väg för ett par år sedan, vägen som för mig tillbaka till min feminina själ, som jag hade glömt och gömt. Jag hade glömt bort vem jag var och varför jag kommit hit nu. Jag hade varit fångad i mina kärlekssår. Men min längtan har alltid funnits och levt i mig. Längtan att vara kärleken som jag alltid känt finns inom mig. Längtan efter Moder Fader Gud. Längtan efter Helig förening. Längtan efter att kunna omfamna alla delar av mig i kärlek. Längtan efter att helt och fullt kunna var i tjänst för kärleken som Moder Fader Gud sänder. Längtan efter att i alla mina val jag gör - välja kärlek”

Linda Eriksson går Teacher Training i "the White Rose of the North":
För mig handlar resan just nu om att våga välja kärlek i allt jag gör och är, att våga se, känna och möta alla delar i mig, som längtar efter att fyllas av gudomlig kärlek. Att smälta, släppa taget, att säga ja, leva, göra det jag ska och är här för. att göra..  Att vandra min längtan.
Jag började vandra Kärlekens väg, för att det kom som ett kall och en längtan efter att leva från en ny plats i mer sanning och kärlek och att öppna upp för djupare tillit, kärlek och kontakt med min själ, min womb, och mitt ursprung,. Tacksam för denna djupt förkroppsligande resa. 

Elli Zaar går Teacher Training i "the White Rose of the North": "Min resa har varit och är en resa hem till Gud. Hem till mig och min feminina essens, att leva i förening inom och utom mig. Att återigen väcka min womb och hennes mysterier, min heliga sexualitet och förkroppsliga än mer kärlek. Att få lära mig om det sanna systerskapet och heliga relationer. Att träna på ett nytt sätt att leva och väva ifrån, där womb och själ möts"

Jag började den här kärleksvandringen utifrån en längtan. En längtan och ett sökande som jag inte förstod vad den handlade om. En längtan efter kärlek, innerlighet, mysterier och systrar att älska. En längtan från min själ. 
Det har inte alltid varit och är inte alltid en lätt vandring. Det är en process i lärande och växande. Men det är den enda vägen jag nu kan tänka mig. Tillsammans med mina vackraste systrar som jag älskar djupt. Vägledd och guidad i allt och i kärlek och sanning av älskade Camilla. Med Moder och Fader Gud, alla hjälpare och guider som finns där för oss.
Mitt liv har blivit vackrare, skirare, mjukare, kärleksfullare mer sant mer passionerat, mer levande   och mer njutningsfullt. Jag känner lättare min sanna längtan. 
I mig brinner en eld för läran the White Rose of the North.
/Lisbeth Bergdahl